Annonse

– Innspurten blir ikke så A4 som mange tror


Foto: Pål Lomeland

TV2s fotballekspert og Startprofil Jesper Mathisen mener avslutningen av årets Tippeliga ikke blir så lett forutsigbar. Han tror Start har alle muligheter til både poeng mot Stabæk og å klatre på tabellen.

– Sånn som både Tippeligaen og OBOS-ligaen har vært, så er det jo sånn at alle slår alle. De kampene som «skal være» enkle er ikke enkle. Jeg tror innspurten i år ikke blir så A4 som folk tror, sier Mathisen.

Han mener det er for lett å si at Mjøndalen slår Aalesund på hjemmebane og at Tromså tar de poengene de trenger. Mathisen håper Start tar vare på de neste store anledningene.

– Det er tett og jevnt. Det er tøft å være sørlending, men man må elske disse kampene. Vi har mast om cupfinale her i alle år, og nå ha vi to cupfinaler til før sesongen var over.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer