Annonse

Ingen hjemkomst for Hagen


Foto: Glenn Faannessen

Steffen Hagen blir værende i Odd i fire år til. Det ble klart på en pressekonferanse i ettermiddag.

– Denne signeringen er perfekt og er et viktig signal for omverdenen, sa Odds daglige leder Einar Håndlykken under pressekonferansen, i følge Varden.

Det har lenge vært usikkerhet på om telemarkingenes kaptein kom til å bli solgt i sommer eller forlate klubben gratis, men han har nå valgt å signere en kontrakt med Odd som trekker seg ut 2019.

– Det er spennende ting vi har på gang her og jeg trives veldig godt. Jeg føler jeg har kanskje hatt mine beste år de siste par årene, men tror det vil bli enda bedre, sier Steffen Hagen.

Ifølge Varden skal han ha vært jaktet av flere klubber og det har til og med blitt spekulert om han skulle komme tilbake til Sørlandet, men det skjer ikke med det første.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer