Annonse

Ingen endringer hos Start


Arkivfoto: Pål Lomeland

Bård Borgersen gjør ingen endringer i de elleve som starter mot Rosenborg i forhold til de som startet mot Vålerenga. Det betyr igjen en 1-4-1-1-1-formasjon med Stokkelien som spydspiss.

I mål står matchvinneren fra forrige kamp Håkon Opdal.

Foran ham står Gummi, Michael Christensen, Jørgen Hammer og Rolf Daniel Vikstøl.

På midten finner vi Espen Hoff, Kristoffer Vassbakk Ajer, Henrik Breimyr og Espen Børufsen, mens Mathias Rasmussen får sjansen for tredje kamp på rad som offensiv midtbanespiller bak Mads Stokkelien.

På benken sitter Sean McDermott, Erlend Segberg, Jon Hondnemyr, Austine Ikenna, Robert Sandnes, Lars Jørgen Salvesen, Alex De John.

Det blir et raskt gjensyn med Mathias Vilhjalmsson, som Kåre Ingebrigtsen har satt til å spille helt foran. Her er hele førsteelleveren til Rosenborg.

André Hansen står i mål.

I forsvar har trønderne Jonas Svensson, Johan Lædre Bjørdal, Jørgen Skjelvik og Mikael Dorsin.

På midten spiller Anders Ågnes Konradsen, OIe Kristian Sælnes og Fredrik Midsjø, mens Rosenborg velger å spille med tre foran i Pål Andé Helland, Matthias Vilhjálmsson og Yann-Erik de Lanlay.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer