Annonse

Ingen endringer fra sist


Arkivfoto: Tor Erik Schrøder - www.kengurufoto.no

Det er et uttrykk som heter «never change a winning team» og selv om det ikke ble seier forrige serierunde mot Lillestrøm, velger Bård Borgersen å gi fornyet tillit til alle som fikk sjansen sist.

Det betyr en bakre firer som består av Gummi, Michael Christensen, Jørgen Hammer og Rolf Daniel Vikstøl foran Håkon Opdal, som bidro med en matchvinnende redning som alle snakket om i forrige kamp mot Lillestrøm.

På midten er det Espen Hoff, Kristoffer Vassbakk Ajer, Henrik Breimyr og Espen Børufsen.

Foran er det Mathias Rasmussen som en hengende spiss bak Mads Stokkelien.

På benken sitter følgende: Sean McDermott, Andreas Hollingen, Alex De John, Erlend Segberg, Lars-Jørgen Salvesen, Robert Sandnes og Austine Ikenna.

Kjetil Rekdal har tatt ut følgende elleve til dagens kamp:

Sascha Burchert står i mål og foran ham er det en firer bestående av Robert Lundström, Jonatan Tollås Nation, Kjetil Wæhler og Enar Jääger.

På midten er det en firer bestående av Daniel Fredheim Holm, Herman Stengel, Christian Grindheim og Rasmus Lindkvist og helt foran skal Starts forsvar få bryne seg på Ghayas Zahid og Daniel Braaten.

På benken har de Michael Langer, Sander Berge, Elias Mar Omarsson, Melker Hallberg, Simon Larsen, Alexander Mathisen og Deshorn Brown.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer