KRS247.no

Henter værvarsel...

– Imponerende at vi klarer å komme tilbake

Mons Ivar Mjelde mener det står respekt av det Start fikk til mot Odd som klarte å komme tilbake etter å ha ligget under til en drøy halvtime uti andre omgang.

– Dette er sterkt. Vi vet at Odd er et tøft lag, sier Mjelde til KRS247.

– Vi hadde som strategi å få opp aggresiviteten og jeg er veldig fornøyd med den første halvtimen, sier han og forteller at de i garderoben etter første omgang følte seg snytt over å ligge under 3-1 etter å ha gjort en god omgang.

Etter at laget fikk reduseringen på keepertabben til Rossbach fikk Start en skikkelig energiboost og Mjelde synes det er imponerende at de klarte å komme tilbake.

– Det er mange som har gjort en god jobb i dag; midtstopperne klarte å ta duellene mot Occean, Ajer drar veldig på mange dueller og vi vinner veldig mange dueller i dag, sier Mjelde og trekker frem mange plusser som viser fotball helt etter hans hjerte.

Start-treneren er enig med Matthias Vilhjalmsson om at de må sørge for å vise en minst like god innsats i de to kommende hjemmekampene som i dag.

[soundcloud url=»https://api.soundcloud.com/tracks/211111379″ params=»color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false» width=»100%» height=»166″ iframe=»true» /]