Annonse

– Imponerende at vi klarer å komme tilbake


Arkivfoto: Tor Erik Schrøder

Mons Ivar Mjelde mener det står respekt av det Start fikk til mot Odd som klarte å komme tilbake etter å ha ligget under til en drøy halvtime uti andre omgang.

– Dette er sterkt. Vi vet at Odd er et tøft lag, sier Mjelde til KRS247.

– Vi hadde som strategi å få opp aggresiviteten og jeg er veldig fornøyd med den første halvtimen, sier han og forteller at de i garderoben etter første omgang følte seg snytt over å ligge under 3-1 etter å ha gjort en god omgang.

Etter at laget fikk reduseringen på keepertabben til Rossbach fikk Start en skikkelig energiboost og Mjelde synes det er imponerende at de klarte å komme tilbake.

– Det er mange som har gjort en god jobb i dag; midtstopperne klarte å ta duellene mot Occean, Ajer drar veldig på mange dueller og vi vinner veldig mange dueller i dag, sier Mjelde og trekker frem mange plusser som viser fotball helt etter hans hjerte.

Start-treneren er enig med Matthias Vilhjalmsson om at de må sørge for å vise en minst like god innsats i de to kommende hjemmekampene som i dag.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer