Annonse

– Imponerende


Foto: Lars Gunnar Bergstad

Håkon Opdal hadde veldig lite å gjøre i dagens kamp og føler selv han var sjanseløs på baklengsmålet som førte til reduseringen på stillingen 3-0 til Start.

– Ballen kom midt mellom forsvaret og jeg var allerede på vei mot feil side, så jeg så at det var litt for god plass i lengste hjørnet, sier Opdal til KRs247, som uansett synes dagens innsats var veldig god.

– Det er imponerende mot et såpass godt lag. Vi trøkket på fra Start og vi klarer i dag å fungere veldig bra som et lag, sier Starts sisteskanse. Han trekker også frem midtbanen, som presset på der de virkelig skulle og sørget for at Stabæk bare kom til halvsjanser.

– Vi gir de ikke mye rom, så det var en rolig dag på jobben, sier Håkon Opdal.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer