KRS247.no

Henter værvarsel...

– Ikke noen god kamp av oss i det hele tatt

Starts trener fikk se et lag som ikke klarte å gjøre verken en god 1. omgang eller en god 2. omgang i 2-2-kampen mot Tromsdalen. Han måtte også skrote den nye formasjonen underveis.

– I dag ble vi litt for tunge og måtte gjøre en del endringer både med formasjon og spillere som kunne gå inn med energi. Vi ødelegger for oss selv i begynnelsen av begge omganger og mister for mange viktige baller. Vi får en U og bra at vi ikke taper, sier Steinar Pedersen til KRS247.

Han skulle helst sett at de fikk med seg alle tre poengene fordi det hadde satt Start i en veldig god posisjon. Men de tar med seg ett poeng og har ikke tapt i OBOS-ligaen siden 10. juni da Strømmen vant 1-0 på Sparebanken Sør Arena.

– Målene som kommer preget kampen og spesielt det at vi slipper inn et dødballmål tidlig i kampen. Det gir oss ikke den starten vi ønsket oss. Og da vi får 1-1 til pause og tenker at vi kan restarte, så skjer det igjen. Vi klarer ikke bruke ballen godt nok til at vi er fornøyd med prestasjonen og det er for sporadisk det vi produserer av sjanser, sier treneren som likevel synes det er kjekt å se spisser som scorer mål.

I dag var det også en debut for en av Starts tre nysigneringer før overgangsvinduet stengte i midtuka, nemlig Kristján Flóki Finnbogason.

– Han blir bare kastet inn i der og akkurat der gjør vi en formasjonsendring som vi kunne ha utnyttet bedre med bedre struktur og brukt ham bedre for å få et smalere midtbaneledd, men det var ikke dagen for det helt store i dag, sier Pedersen.

[soundcloud url=»https://api.soundcloud.com/playlists/346697254″ params=»color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false» width=»100%» height=»450″ iframe=»true» /]