Annonse

– Ikke godt nok


Arkivfoto: Lars Gunnar Bergstad

Mick Priest er langt fra fornøyd med at Start avsluttet sesongen med to strake tap mot antatt svakere motstand. Åsane vant 3-2 i kampens siste spilleminutt.

– Jeg føler det er symptomatisk med hvordan det har vært hele sesongen at vi er et lag som ikke klarer å holde ut i to omganger. Vi klarer å få til noe bra, men vi manglet kvaliteten på den siste tredelen mot slutten av kampen. Og foran egen boks var det ingen som leverte godkjent i dag, sier Priest til KRS247.

– Er det mangel på konsentrasjon vi blir straffet på?
– Det er nok mer det helt basise. Når du slipper noen fri inni feltet, så må en jobbe hjemover. Her var det fire-fem spillere som bommet på en klar sjanse til å klarere ballen. Og det var den dårlige jobben vi gjorde i forsvar som sørget for tapet, forklarer treneren.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer