KRS247.no

Henter værvarsel...

Ikke fornøyd med prestasjonen

Start-trener Steinar Pedersen er klar på at det var mye som ikke fungerte mot Aalesund og tror resultatet ble så stygt til slutt på grunn av resignasjon.

– Planen vår var å gå ut i 100 og sette et pressa Aalesund under trykk. Helt innledningsvis klarer vi det ikke, men det blir bedre utover omgangen og vi har kontroll i 1. omgang bortsett fra sjansen vi forærte de tidlig. Vi skulle fortsette å gjøre det vi var gode på i 1. etter pause. Men spillerne går ut på banen og rygger, og rygger, og det resulterer i at vi ikke får satt press, så får vi et mål i mål. Så løfter vi oss og så får de stå alene og score et nytt mål, forklarer Pedersen til KRS247.

Han vil ikke si hva som ble sagt i garderoben etter kampen, men i pausen var det en klar plan på hva de ønsket å forandre på til tross for at de ledet etter 1. omgang.

– Vi justerte i pausen at vi ønsket å få et tydeligere og mer kompakt midtbaneledd når vi ikke lyktes med førstepresset. Det å hindre at de får spilt igjennom var en av tingene vi hadde fokus på. Aalesund skaper ikke mye farlig i 1. omgang. Men vi ble spilt lave og blir passive i 2. omgang, sier treneren som beskriver de to første baklengsmålene på denne måten.

– Det første målet kommer av at det har vært slått bredt, så der hadde vi ikke problemer med mellomrommet. Det andre målet kommer på dødball og deretter la vi om til 4-4-2, sier Pedersen.

Hva blir fokus før Rosenborg?

– Det er mye vi kan tak i. Vi skal opp og spille mot et lag som selvfølgelig er godt. Men vi får la dette synke litt og snakke sammen etterpå på hvordan vi skal angripe dette fremover, sier treneren.

[soundcloud url=»https://api.soundcloud.com/tracks/282171055″ params=»color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false» width=»100%» height=»166″ iframe=»true» /]