Annonse

Ikke fornøyd med 2. omgang


Foto: Glenn Faannessen

Steinar Pedersen er glad for at de klarte å få med seg tre poeng mot Sandnes Ulf, men han innrømmer at de ikke fikk til mye spill etter pause.

– Det var et taktisk bytte i pausen. Vi ønsket å få utnyttet mer av foten til Rolf Daniel Vikstøl, men det hjalp ikke så mye fordi vi hadde ikke ballen nok, sier Pedersen til KRS247.

Likevel er det noen konkrete grunner til hvorfor Start klarte å vinne mot slutten av en kamp igjen.

– Moral, karakter og hard jobbing også er det litt tur. Vi fikk for lite betalt i Bodø, også fikk vi bedre betalt her i dag, sier treneren som nok en gang lyktes med byttene utover 2. omgang.

– Det var mye hardt arbeid langs linjen der. Men jeg følte at vi ikke hadde kontroll, så fikk vi lagt om litt. Jeg er ikke fornøyd med måten vi angriper 2. omgang på. Jeg synes vi var bedre i 1. omgang og scorer et fint mål, sier Steinar Pedersen.

Hør hele intervjuet her.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer