Annonse

– Ikke et resultat vi ønsket


Foto: Glenn Faannessen

Starts bestemann Alex De John er klar på at han hadde store forventninger til laget etter seieren mot Haugesund. De ble ikke innfridd mot Viking.

– Det var en tøff kamp og en vi absolutt kunne ha vunnet. Jeg følte vi var gode i 1. omgang, men vi ender opp med å slippe inn mål vi burde ha jobbet bedre for å unngå, sier De John til KRS247.

Amerikaneren er på utgående kontrakt og har fått tillit fra start i kaptein Rolf Daniel Vikstøls fravær.

– Jeg har tatt min sjanse etter at Rolf fikk skaden sin og synes jeg har spilt ganske bra, men det er klart at jeg kjemper om min egen fremtid i klubben. Men jeg kjemper også for laget og jeg synes at vi har fortjent mer enn det vi har fått til nå. Det gjelder spesielt i de kampene vi har tapt og bare spilt uavgjort. Jeg hater å tape, noe jeg tror resten av laget også gjør, sier amerikaneren.

Hør hele intervjuet her
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer