Annonse

– Ikke en sånn superkamp


Foto: Glenn Faannessen

Bodø/Glimt-trener Aasmund Bjørkan er sånn tålig fornøyd med fire poeng av seks mulige mot Start denne sesongen.

– Viktig for oss med ett poeng for å kunne komme nærmere målet om å rykke opp. Jeg føler vi kontrollerer kampen greit, så scorer de to fantastiske mål på to fantastiske skudd, og vi har også et fantastisk frispark. Men vi har i tillegg et par store sjanser som vi ikke klarer å sette, sier Bjørkan til KRS247.

Han fikk se et lag som fremstod mye bedre etter hvilen.

– Vi fikk flyttet oss høyere i banen og får litt mer rom. Det blir litt mer plass i 2. omgang enn i 1. omgang. I tillegg så viste vi at når vi er presise, så sliter Start, forteller treneren som ikke vil si de er helt i mål med forberedelsene til Eliteserien enda.

– Vi er nødt for å ta nye steg. Vi må kanskje ha et par seire til og hvis vi kommer oss opp, så er det litt som med Start at vi må se litt på spillerlogistikken.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer