Annonse

– Selvfølgelig er vi svekket som lag


Foto: Glenn Faannessen

Mons Ivar Mjelde er fornøyd med de første 45 minuttene som ble levert mot Aalesund, men alt raknet etter at hjemmelaget fikk det første målet etter pause.

– Vi slår sprekker etter målet og klarer ikke å være like gode defensivt som vi var før pause, sier Mjelde til KRS247.

Aalesund fremstod som veldig ballsikre og derfor slår de Start, mener Mjelde og er heller ikke redd for å si at spillerlogistikken har vært en utfordring de siste kampene.

– Siden sesongstart har vi mistet 13 spillere og fått inn seks spillere og det er å tro på julenissen at vi ikke er svekket etter å ha solgt toppscoreren vår, sier Starts trener. Han håper å få godt betalt snart for den lojaliteten de har vist mot klubbens administrasjon, som har satt økonomi foran sportslige resultater.

Mons Ivar Mjelde sjokkerte nok ganske mange også ved å ikke sette inn lagets eneste rendyrkete spiss i startoppstillingen. Han begrunner valget på denne måten.

– Robert Sandnes fikk sjansen på topp fordi han løper raskere enn Salvesen. Jeg hadde håpet at han fikk flere sjanser til å komme igjennom enn det han fikk. Sandnes er også en veldig ulik spiller enn det Salvesen er, og det var nok litt uvant og uortodoks. Men jeg synes vi fikk det greit til, sier Mjelde.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer