KRS247.no

Henter værvarsel...

– Ikke bra nok

Der hjemmefansen ergrer seg over at sjansesløseri hos superspissene førte til at det bare ble 2-0-seier over Start, ergrer Start-trener Mark Dempsey seg over manglende besluttsomhet når Start hadde ballen på Lerkendal.

– Vi spilte for mye langt og hadde veldig dårlige hjørnespark. Men etter hvert som vi fikk roet oss ned klarte vi å holde mer på ballen og sjansen til Mathias Bringaker er det nok bare André Hansen som klarer å redde. Jeg følte vi burde klart å stoppe skuddet før 2-0, dårlig heading på klareringen der, sier Dempsey til KRS247.

Han hadde endret totalt på laget og ga samtidig den nysignerte keeperen Jonas Deumeland sjansen fra start i tillegg til Espen Hammer Berger, som fikk sin eliteseriedebut.

– Jeg synes keeperen var veldig god og Espen var også god. Han viste god fotballforståelse og spilte godt sammen med Adnan Hadzic, som ikke er så vandt med å spille midtstopper, sier treneren.

Dempsey er klar på hva som må til mot Stabæk i midtuka og Haugesund hjemme neste søndag.

– Jeg vil gjerne ha seks poeng etter de neste to kampene. Enkelt og greit, og da vil tabellen se mye bedre ut for oss, sier han.