Annonse

– Ikke bra nok


Foto: Glenn Faannessen

Der hjemmefansen ergrer seg over at sjansesløseri hos superspissene førte til at det bare ble 2-0-seier over Start, ergrer Start-trener Mark Dempsey seg over manglende besluttsomhet når Start hadde ballen på Lerkendal.

– Vi spilte for mye langt og hadde veldig dårlige hjørnespark. Men etter hvert som vi fikk roet oss ned klarte vi å holde mer på ballen og sjansen til Mathias Bringaker er det nok bare André Hansen som klarer å redde. Jeg følte vi burde klart å stoppe skuddet før 2-0, dårlig heading på klareringen der, sier Dempsey til KRS247.

Han hadde endret totalt på laget og ga samtidig den nysignerte keeperen Jonas Deumeland sjansen fra start i tillegg til Espen Hammer Berger, som fikk sin eliteseriedebut.

– Jeg synes keeperen var veldig god og Espen var også god. Han viste god fotballforståelse og spilte godt sammen med Adnan Hadzic, som ikke er så vandt med å spille midtstopper, sier treneren.

Dempsey er klar på hva som må til mot Stabæk i midtuka og Haugesund hjemme neste søndag.

– Jeg vil gjerne ha seks poeng etter de neste to kampene. Enkelt og greit, og da vil tabellen se mye bedre ut for oss, sier han.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer