Annonse

– I dag så vi ut som et lag igjen


Foto: Glenn Faannessen

Til tross for at Start tapte sin sjette kamp på rad, mener Mjelde at det likevel er mye positivt å ta med seg fra oppgjøret på Marienlyst.

– Vi har vært veldig tannløse i de siste kampene, men i dag var det noe helt annet. I dag er vi konkurransedyktige og vi klarer å utfordre Strømsgodset. Vi skaper sjanser og holder på helt til siste slutt. Vi gjør en god prestasjon som dessverre ikke fører til seier, sier Mons Ivar Mjelde til KRS247.

Han tror at med det spillet de viste mot drammenserne, så hadde kampene mot Bodø/Glimt, Odd og Aalesund endt med poeng. Samtidig gir Mjelde ros til debutantene Stokkelien og Hammer.

– Jeg synes de gjorde det bra. Mads Stokkelien kom rett inn på laget og hadde endel giftige muligheter som han vanligvis setter. Backfireren vår var i dag stødigere enn den har vært på lenge. Jørgen Hammer sier til meg at på baklengsmålet så han ingenting på grunn av sola, som var veldig skummel i dag. Hammer mener at ballen forsvant i sola og at han fikk den på hodet, sier Starts trener som håper den gode innsatsen vil bli bedre betalt mot Haugesund neste helg.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer