Annonse

– I dag møtte vi kvalitet


Foto: Glenn Faannessen

Mons Ivar Mjelde sparer ikke på superlativene om dagens motstander, men han har også mye positivt å si om ungguttene som fikk sjansen i dag.

– Jeg synes det er kjekt å se Segberg så lenge på banen i dag og at han gjorde veldig få feil, sier Mjelde til KRS247. Han likte det Erlend Segberg viste foran hjemmepublikummet.

Start-treneren skryter også av Daniel Aase som fikk sjansen fra start i samme posisjon som Ajer spilte de siste kampene i.

– Daniel skal ha all ære av den jobben han gjorde i dag. Jeg synes han gjorde mer enn det man kan forvente av en spiller som har bakgrunn fra 2. divisjon, sier han.

Men Mons Ivar Mjelde er ikke fornøyd med det som ble vist ellers av hans gutter i dag.

– Førsteforsvarer og den defensive jobben er dårlig på målene. Vi gjør det vanskelig for oss selv og vi er ikke gode nok i begge boksene. Vi møter et lag som har en kvalitet som er mye bedre enn oss i begge boksene, sier Mjelde som syntes Start kom i gang best, men havnet veldig fort bakpå med baklengsmålet etter fire minutter.

– Jeg er selvfølgelig skuffet over tapet, men vi havner under 3-0 og føler vi har gjort en bra førsteomgang, forklarer Starts trener som også ønsker å understreke at klubben var interessert i Bödvarsson, men manglet økonomien til å hente ham.

– Så vi må bare stikke fingern i jorda og forstå hvilken økonomisk situasjon vi er i, sier Mjelde som har en klar plan på hva som må til før turen går til Nordvestlandet og Aalesund neste helg.

– Vi må prøve å få alle opp på sitt beste nivå igjen. I dag er det ikke 11 mann som presterer opp mot sitt beste, og vi er avhengig av å få alle med til å bidra i kampen, sier Mons Ivar Mjelde.

Hør hele vår oppsummering av kampen mot Viking hvor du også får reaksjoner fra Daniel Aase, Jesper Mathisen, Espen Hoff og Viking-trener Kjell Jonevret.

 
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer