KRS247.no

Henter værvarsel...

Hva med ungguttene i Start i 2016?

Radio Sørs fotballekspert, Morten Halvorsen, er veldig klar på at årets Startlag ikke må bli for ungt. Som tidligere ungdomsutvikler i Start er han klar på at de unge ikke må gis et stort ansvar i år.

– Dette er en diskusjon Start kommer til å ha mye internt . Den stallen Start skal ha på plass nå må ikke bli for ung. Det er bra å ha to ting i hodet samtidig, utvikling og resultat, men Steinar Pedersens viktigste oppgave blir å få resultater hver eneste runde, sier Halvorsen til KRS247.

Han tror Start kommer til å prioritere en moden og voksen spillerstall. Han tror Start har behov for dette. Så langt i år er Skogmo hentet fra Follo, og Naglestad er på prøvespill – sistnevnte var den spilleren som scoret nest flest mål i norsk toppfotball i fjor. Halvorsen tror ikke Starts bør ser for mye i lavere i divisjonene.

– Jeg synes det Sogndal har gjort med å hente Martin Ramsland fra Strømmen er veldig spennende! Skal man hente en spiller nedover i divisjonene bør den spilleren ha ekstreme ferdigheter, som for eksempel fart slik Ramsland har. Han blir spennende å følge, og er en type spiller som kan overraske. Jeg kjenner ikke Naglestad så godt, men generelt sett er det vanskelig for spillere fra lavere nivå å ta Tippeliganivået.

[soundcloud url=»https://api.soundcloud.com/tracks/240823052″ params=»color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false» width=»100%» height=»166″ iframe=»true» /]