Annonse

Hva med ungguttene i Start i 2016?


Morten Halvorsen. | Foto: Glenn Th. Faannessen

Radio Sørs fotballekspert, Morten Halvorsen, er veldig klar på at årets Startlag ikke må bli for ungt. Som tidligere ungdomsutvikler i Start er han klar på at de unge ikke må gis et stort ansvar i år.

– Dette er en diskusjon Start kommer til å ha mye internt . Den stallen Start skal ha på plass nå må ikke bli for ung. Det er bra å ha to ting i hodet samtidig, utvikling og resultat, men Steinar Pedersens viktigste oppgave blir å få resultater hver eneste runde, sier Halvorsen til KRS247.

Han tror Start kommer til å prioritere en moden og voksen spillerstall. Han tror Start har behov for dette. Så langt i år er Skogmo hentet fra Follo, og Naglestad er på prøvespill – sistnevnte var den spilleren som scoret nest flest mål i norsk toppfotball i fjor. Halvorsen tror ikke Starts bør ser for mye i lavere i divisjonene.

– Jeg synes det Sogndal har gjort med å hente Martin Ramsland fra Strømmen er veldig spennende! Skal man hente en spiller nedover i divisjonene bør den spilleren ha ekstreme ferdigheter, som for eksempel fart slik Ramsland har. Han blir spennende å følge, og er en type spiller som kan overraske. Jeg kjenner ikke Naglestad så godt, men generelt sett er det vanskelig for spillere fra lavere nivå å ta Tippeliganivået.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer