Annonse

– Husker ikke sist vi holdt nullen


Arkivfoto: Lars Gunnar Bergstad

21. september 2014 var sist gang Start holdt nullen i en Tippeliga-kamp. Det er så lenge siden at Mjelde ikke husker det, men denne kampen kommer han nok til å huske.

– Dette var et stort pluss for oss. Vi møter et robust og godt Haugesund-lag, sier Mons Ivar Mjelde til KRS247 og skryter veldig av duellspillet som utover i 2. omgang førte til en stor offervilje foran en umulig Håkon Opdal.

– Det er sterkt å vinne 2-0 i Haugesund. I dag hadde vi fokus på å finne oss selv og komme tilbake til det som kjennetegnet oss i de første kampene denne sesongen, sier Mjelde som også benytter sjansen til å skryte av Gudmundur Kristjansson, som han mener er tilbake på et nivå islendingen ikke har vært på lenge.

Mjelde kaller dagens kamp for årsbeste og en skikkelig kraftprøve for laget. Men det er spesielt en mann som får ekstra ros av treneren.

– Det er fantastisk at Ajer får scoret. Spesielt det andre målet, det å orke, så sent i kampen, å ta det løpet for å score nummer 2 og punktere kampen. Det viser en fantastisk vinnervilje og en klokskap som jeg skulle ønske andre også viste, sier Mons Ivar Mjelde som kommer til å fokusere mye utover uken på å fortsette oppturen og ha fullt fokus mot Strømsgodset neste søndag.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer