KRS247.no

Henter værvarsel...

– Husker ikke sist vi holdt nullen

21. september 2014 var sist gang Start holdt nullen i en Tippeliga-kamp. Det er så lenge siden at Mjelde ikke husker det, men denne kampen kommer han nok til å huske.

– Dette var et stort pluss for oss. Vi møter et robust og godt Haugesund-lag, sier Mons Ivar Mjelde til KRS247 og skryter veldig av duellspillet som utover i 2. omgang førte til en stor offervilje foran en umulig Håkon Opdal.

– Det er sterkt å vinne 2-0 i Haugesund. I dag hadde vi fokus på å finne oss selv og komme tilbake til det som kjennetegnet oss i de første kampene denne sesongen, sier Mjelde som også benytter sjansen til å skryte av Gudmundur Kristjansson, som han mener er tilbake på et nivå islendingen ikke har vært på lenge.

Mjelde kaller dagens kamp for årsbeste og en skikkelig kraftprøve for laget. Men det er spesielt en mann som får ekstra ros av treneren.

– Det er fantastisk at Ajer får scoret. Spesielt det andre målet, det å orke, så sent i kampen, å ta det løpet for å score nummer 2 og punktere kampen. Det viser en fantastisk vinnervilje og en klokskap som jeg skulle ønske andre også viste, sier Mons Ivar Mjelde som kommer til å fokusere mye utover uken på å fortsette oppturen og ha fullt fokus mot Strømsgodset neste søndag.

[soundcloud url=»https://api.soundcloud.com/tracks/207987349″ params=»color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false» width=»100%» height=»166″ iframe=»true» /]