Annonse

Holdt sitt løfte


Foto: rbk.no

Pål André Helland holdt dessverre sitt løfte og sørget for at den venstrebacken som først ble satt til å passe på ham, ikke får spille den neste kampen.

– Jeg traff jo egentlig spikeren på hodet, selv om det var veldig offensivt å gå ut med det før kampen, sier Helland til KRS247. Helland brukte nemlig bare tretten minutter på å sende Robert Sandnes til en tidlig dusj med sitt duellspill og ikke minst friske bein.

Men Helland er ikke imponert over hva han så av Rosenborg fra sidelinjen og sammenligner det med den dårlige perioden de hadde i fjor.

– Men vi fikk justert det og får ting til å fungere i 2. omgang. Det er bare å beklage til publikum, det er den siste timen som er slikt vi egentlig skal spille, sier Helland.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer