KRS247.no

Henter værvarsel...

– Holder ikke med ett poeng

Etter å ha scoret et verdensklassemål på frispark og sørget for en fortjent utligning hjemme mot Nest-Sotra, er likevel midtstopper Christian Follerås klar på at det ble to poeng for lite mot serielederen.

– Det viser at vi er et veldig godt lag når vi har gode dager, men sett under ett holder ikke et poeng på hjemmebane i den situasjonen vi er i, sier stopperen til KRS247.

For med et poeng i går ligger laget et poeng bak Odd 2, laget som foreløpig ligger på den siste trygge plassen. Laget fra Vennesla skulle så gjerne hatt tre poeng i går.

– Jeg synes vi fortjener mer enn det ene poenget, sier Follerås.

– Vi har spillet, trøkket og flere sjanser enn de har, sier Vindbjarttrener Steinar Skeie.

Med spill som ble vist mot topplaget, kunne venndølene plukket mer poeng mot bunnlagene i år – noe som hadde hjulpet veldig i bunnstriden. Med kun tre poeng av tolv mulige mot Fana og Odd 2, har laget satt seg i en vanskelig posisjon med kamper mot Notodden og Vidar igjen på terminlista og et poeng til trygg plass. Likevel ser det ikke helsvart ut.

– Vi spiller jo mot laget som hadde ledet serien klart med seier i dag. Det er ikke stor forskjell på topp og bunn her. Vi produserer nok til å vinne kampen, men det er et godt lag vi møter, sier Skeie.

Treneren får ikke lovprist Follerås’ dødballfot nok. Han omtaler Follerås’ utligning som utagbar for enhver keeper.

– Jeg blir snart ikke spent på slike frispark lenger, for jeg «vet» at det blir mål, sier Skeie.