Annonse

– Holder ikke med ett poeng


Christian Follerås skuffet etter uavgjort mot topplaget. | Foto: Glenn Th. Faannessen

Etter å ha scoret et verdensklassemål på frispark og sørget for en fortjent utligning hjemme mot Nest-Sotra, er likevel midtstopper Christian Follerås klar på at det ble to poeng for lite mot serielederen.

– Det viser at vi er et veldig godt lag når vi har gode dager, men sett under ett holder ikke et poeng på hjemmebane i den situasjonen vi er i, sier stopperen til KRS247.

For med et poeng i går ligger laget et poeng bak Odd 2, laget som foreløpig ligger på den siste trygge plassen. Laget fra Vennesla skulle så gjerne hatt tre poeng i går.

– Jeg synes vi fortjener mer enn det ene poenget, sier Follerås.

– Vi har spillet, trøkket og flere sjanser enn de har, sier Vindbjarttrener Steinar Skeie.

Med spill som ble vist mot topplaget, kunne venndølene plukket mer poeng mot bunnlagene i år – noe som hadde hjulpet veldig i bunnstriden. Med kun tre poeng av tolv mulige mot Fana og Odd 2, har laget satt seg i en vanskelig posisjon med kamper mot Notodden og Vidar igjen på terminlista og et poeng til trygg plass. Likevel ser det ikke helsvart ut.

– Vi spiller jo mot laget som hadde ledet serien klart med seier i dag. Det er ikke stor forskjell på topp og bunn her. Vi produserer nok til å vinne kampen, men det er et godt lag vi møter, sier Skeie.

Treneren får ikke lovprist Follerås’ dødballfot nok. Han omtaler Follerås’ utligning som utagbar for enhver keeper.

– Jeg blir snart ikke spent på slike frispark lenger, for jeg «vet» at det blir mål, sier Skeie.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer