Annonse

Hoff sikret poeng


Foto: Glenn Th. Faannessen

Han vil ikke dvele for lenge ved resultatet i dag, selv om det til slutt ble poeng på en vanskelig bortebane. Espen Hoff utlignet til 2-2 i kampens sluttfase, etter å ha kommet inn for Daniel Aase. Mål har vært sjelden vare for Hoff i det siste, men han vil fortsatt fremheve lagets prestasjon etter sesongens 6. uavgjort.

– Det var ålreit for meg reint personlig men viktigst var det at vi som lag klarte å komme tilbake og få med oss et poeng og nesten tre, sier målscoreren til KRS247.

Det ble en del endringer på posisjoner etter at Hoff kom inn, og han endte opp på topp sammen med Salvesen som spiss. Det var Salvesen som sendte Hoff gjennom og alene med to-målsscorer Christian Psyché. En tunnel, et touch og en avslutning senere stod det 2-2 etter at Alex De John hadde startet opphentingen.

– Hva var deiligst, scoringen eller tunnelen?

– Hehe, det var scoringen. Det var lenge siden sist.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer