KRS247.no

Henter værvarsel...

Hoff sikret poeng

Han vil ikke dvele for lenge ved resultatet i dag, selv om det til slutt ble poeng på en vanskelig bortebane. Espen Hoff utlignet til 2-2 i kampens sluttfase, etter å ha kommet inn for Daniel Aase. Mål har vært sjelden vare for Hoff i det siste, men han vil fortsatt fremheve lagets prestasjon etter sesongens 6. uavgjort.

– Det var ålreit for meg reint personlig men viktigst var det at vi som lag klarte å komme tilbake og få med oss et poeng og nesten tre, sier målscoreren til KRS247.

Det ble en del endringer på posisjoner etter at Hoff kom inn, og han endte opp på topp sammen med Salvesen som spiss. Det var Salvesen som sendte Hoff gjennom og alene med to-målsscorer Christian Psyché. En tunnel, et touch og en avslutning senere stod det 2-2 etter at Alex De John hadde startet opphentingen.

– Hva var deiligst, scoringen eller tunnelen?

– Hehe, det var scoringen. Det var lenge siden sist.

[soundcloud url=»https://api.soundcloud.com/tracks/265382499″ params=»color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false» width=»100%» height=»166″ iframe=»true» /]