Annonse

– Hodeløst av meg


Foto: Glenn Faannessen

Robert Sandnes klarte ikke å hamle opp med Pål André Helland da han ble byttet inn etter pause og måtte ta en tidlig dusj etter bare 13 minutter.

– Det er hodeløst av meg å pådra meg det andre gule kortet, sier Sandnes til KRS247 og tror Start hadde hatt en sjanse til å få et helt annet resultat hadde de ikke blitt redusert til ti mann.

– Vi hadde alltid en sjanse for å vinne kampen, men jeg føler jeg ødela ganske mye, sier Sandnes og synes laget viste en veldig god innsats de første 45 minuttene, men de hadde kostet såpass mye at Sandnes hadde litt tunge bein da Helland ble byttet inn.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer