KRS247.no

Henter værvarsel...

Henter ny HR-sjef

Start har ansatt Morten Aa Djupvik. Djupvik melder overgang fra skiskyting til fotballen når han trer inn som Starts nye sjef for Human resources. Han starter i jobben 1. januar.

Han skal ivareta de som er ansatte og de som kommer inn i klubben, samt å bygge en toppidrettskultur. Administrerende direktør i Start En Drøm AS, Even Øgrey Brandsdal, sa på en pressekonferanse i dag at Djupvik skal være med å bygge en ny kultur i klubben og bygge opp Start som merkevare. Sportslig leder Tor-Kristian Karlsen mener signeringen av vintersportprofilen er gullende god.

– Han er som sendt fra himmelen for oss, uttalte Karlsen på dagens pressekonferanse, og la til at det er utrolig spennende å få ham inn i organisasjonen.

Djupvik forlater Norges Skiskytterforbund foran OL-sesongen for å ikle seg blått og svart overtrekkstøy på Sparebanken Sør Arena. Det melder NRK i dag.

– Det er aldri en god timing å forlate et lag i en OL-sesong, men jeg har fått et tilbud på mitt nye hjemsted som jeg ikke kunne si nei til, sier Djupvik i en pressemelding fra skiskytterforbundet.

Han forteller videre at det ikke er uten vemod at han fratrer sin stilling som idrettsjef i forbundet, men at firebarnsfaren har bosatt seg i Kristiansand og mener det han nå gjør også er det beste for familien. Han tror derimot at skiskytterne og deres støtteapparat vil klare seg godt videre utover sesongen.

– Vi har erfarne trenere og et solid støtteapparat som har jobbet godt med å planlegge OL-sesongen, så min avgang vil ikke være kritisk for gjennomføringen av sesongen, sier Djupvik videre.

– Morten Djupvik har gjort en strålende jobb for oss, og vi synes det er leit at han forlater oss, sier generalsekretær i NSSK Rakel Rauntun i pressemeldingen fra forbundet.

Hør pressekonferansen her, som sendt direkte fra Starts mediaavdeling.