Annonse

Henter ny HR-sjef


Foto: Tor Erik Scrøder - www.kengurufoto.no

Start har ansatt Morten Aa Djupvik. Djupvik melder overgang fra skiskyting til fotballen når han trer inn som Starts nye sjef for Human resources. Han starter i jobben 1. januar.

Han skal ivareta de som er ansatte og de som kommer inn i klubben, samt å bygge en toppidrettskultur. Administrerende direktør i Start En Drøm AS, Even Øgrey Brandsdal, sa på en pressekonferanse i dag at Djupvik skal være med å bygge en ny kultur i klubben og bygge opp Start som merkevare. Sportslig leder Tor-Kristian Karlsen mener signeringen av vintersportprofilen er gullende god.

– Han er som sendt fra himmelen for oss, uttalte Karlsen på dagens pressekonferanse, og la til at det er utrolig spennende å få ham inn i organisasjonen.

Djupvik forlater Norges Skiskytterforbund foran OL-sesongen for å ikle seg blått og svart overtrekkstøy på Sparebanken Sør Arena. Det melder NRK i dag.

– Det er aldri en god timing å forlate et lag i en OL-sesong, men jeg har fått et tilbud på mitt nye hjemsted som jeg ikke kunne si nei til, sier Djupvik i en pressemelding fra skiskytterforbundet.

Han forteller videre at det ikke er uten vemod at han fratrer sin stilling som idrettsjef i forbundet, men at firebarnsfaren har bosatt seg i Kristiansand og mener det han nå gjør også er det beste for familien. Han tror derimot at skiskytterne og deres støtteapparat vil klare seg godt videre utover sesongen.

– Vi har erfarne trenere og et solid støtteapparat som har jobbet godt med å planlegge OL-sesongen, så min avgang vil ikke være kritisk for gjennomføringen av sesongen, sier Djupvik videre.

– Morten Djupvik har gjort en strålende jobb for oss, og vi synes det er leit at han forlater oss, sier generalsekretær i NSSK Rakel Rauntun i pressemeldingen fra forbundet.

Hør pressekonferansen her, som sendt direkte fra Starts mediaavdeling.

 
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer