Annonse

– Helt latterlig deilig


Foto: Glenn Faannessen

Dagens matchvinner mot Bodø/Glimt løp og løp til han ble tom etter halvspilt 2. omgang. Han synes laget har fortjent en seier etter all bråk som har vært rundt klubben i det siste.

– Vi har hatt mye motgang både på og utenfor banen. Jeg synes vi har stått godt i det, og utrolig gøy at vi får en seier i dag. Vi visste at det kom en kamp i dag der vi måtte vinne, sier en tydelig sliten Espen Børufsen til KRS247.

– Kroppen kjennes bedre og bedre nå, men jeg merker at jeg har vært skadet. Jeg har stått i halvannen måned nå uten å løpe noe som helst før de tre kampene. Nå plutselig kom det tre kamper på meg her. Det kjenner jeg, er jo ikke 18 år lenger, forteller han.

– Hvordan vil du beskrive scoringen?
– Vi har egentlig snakket om at vi må få ting til å skje bak forsvaret til motstanderen. Jeg ser at den lange ballen kommer og da er det bare å sette på med løp i bakrom. Så er det vel jeg og Flóki som kjemper om å få ballen først. Det var en klar plan også fra min side at jeg skulle starte mine løp inn fra kanten, forklarer Børufsen.

Hør mer her.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer