KRS247.no

Henter værvarsel...

– Helt latterlig deilig

Dagens matchvinner mot Bodø/Glimt løp og løp til han ble tom etter halvspilt 2. omgang. Han synes laget har fortjent en seier etter all bråk som har vært rundt klubben i det siste.

– Vi har hatt mye motgang både på og utenfor banen. Jeg synes vi har stått godt i det, og utrolig gøy at vi får en seier i dag. Vi visste at det kom en kamp i dag der vi måtte vinne, sier en tydelig sliten Espen Børufsen til KRS247.

– Kroppen kjennes bedre og bedre nå, men jeg merker at jeg har vært skadet. Jeg har stått i halvannen måned nå uten å løpe noe som helst før de tre kampene. Nå plutselig kom det tre kamper på meg her. Det kjenner jeg, er jo ikke 18 år lenger, forteller han.

– Hvordan vil du beskrive scoringen?
– Vi har egentlig snakket om at vi må få ting til å skje bak forsvaret til motstanderen. Jeg ser at den lange ballen kommer og da er det bare å sette på med løp i bakrom. Så er det vel jeg og Flóki som kjemper om å få ballen først. Det var en klar plan også fra min side at jeg skulle starte mine løp inn fra kanten, forklarer Børufsen.

Hør mer her.