Annonse

Så rødt i bortekamp mot Vidar


Henrik Reite Hansen pådro seg direkte rødt kort i kampen mot Vidar. | Foto: floy.no

Fløy hadde et håp om en jevn og tett kamp mot tabellnabo Vidar, men fasiten ble overkjøring.

For på Lassa gress blåste vinden bokstavelig talt Vidars vei som scoret sitt første mål etter allerede 12 minutters spill. Tjue minutter senere pådro keeper Henrik Reite Hansen seg direkte rødt kort for å ha felt en spiller i en klar scoringsposisjon. Men Vidar misbrukte sin straffe og istedet kunne Reece A. Dobson utlikne for Fløy, men Emil Randulff hos Vidar sørget for at hjemmelaget beholdt ledelsen til pause.

I 2. omgang var det nesten bare et lag på banen og siddisene kunne øke til 3-1, 4-1 og 5-1 og med den seieren klatret de opp til en 3. plass på tabellen, mens Fløy er på 7. plass med 13 poeng på ni spilte kamper.

Donn spilte også bortekamp i dag mot Sola og de klarte det litt bedre enn Vindbjart gjorde, resultatet ble nemlig 2-2 og uavgjort som gjør at det er utrolig jevnt i bunnen av Oddsenligaens avdeling 3 med fire lag på ni poeng.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer