Annonse

Start med pressekonferanse klokken 13


Matthias Andersson forlater Start for å trene Fløy. | Foto: Pål Lomeland

Start har innkalt til pressekonferanse klokken 13:00 på Sparebanken Sør Arena. Da blir trolig Bård Borgersen presentert som Mons Ivar Mjeldes erstatter som hovedtrener for klubben.

Den planlagte treningen klokken 9 og fysioterapeutens kondisjonstest klokken 10 ble begge satt på vent inntil videre på grunn av hektisk møteaktivitet.

Start-spillerne møtte til vanlig tid klokken 8:30, men fikk beskjed om at de ikke skulle trene med en gang, men vente på informasjon.

KRS247 er til stede på Sparebanken Sør Arena og du vil få muligheten til å høre pressekonferansen direkte på Radio Sør og via nettradio.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer