KRS247.no

Henter værvarsel...

Hattrick for Karlsen på Deadline Day

Start styrket stallen i forsvar og på midtbanen på siste kvelden av overgangsvinduet. Forsvarsspilleren har lang fartstid fra OBOS-ligaen, mens den ene midtbanespilleren har mange målpoeng fra Ull/Kisa og den andre midtbanespilleren kommer fra Brann.

Det er den spilleren med 11 scoringer og 10 målgivende pasninger fra Ull/Kisa som ble den første som ble annonsert av Start på deres Facebook-side tidlig i går kveld. Han heter Niklas Sandberg og har skrevet under en treårskontrakt med sin nye klubb. Sandberg scoret fire mål mot Jerv i 7-1-kampen på Jessheim Stadion 15. oktober i fjor. Tre av de kom i løpet av fire minutter, det raskeste hattricket i norsk toppfotball på 40 år. I tillegg ble midtbanespilleren nominert til prisen for årets spiller i OBOS-ligaen 2017, men tapte den for Kristian Fardal Opseth hos Bodø/Glimt.

De to andre spillerne ble presentert samtidig under en pressekonferanse på Sparebanken Sør Arena, nemlig forsvarsspiller Espen Hammer Berger fra Levanger og Kasper Skaanes fra Brann.

Hammer Berger startet 28 av 30 kamper for Levanger i OBOS-ligaen 2017. Han stod over 1. serierunde og måtte sone trøndernes kamp mot Kongsvinger i den 24. serierunden på grunn av tre gule kort. Hammer Berger er 24 år gammel og ble valgt som kaptein på Levanger-laget foran denne sesongen. Han spilte forøvrig hele kampen for Levanger mot Notodden på mandag, men er nå klar for de gule og svarte i tre år fremover.

Kasper Holmboe Skaanes debuterte i Tippeligaen for Brann i november 2012. I løpet av sine 110 kamper for Bergensklubben har han scoret 11 mål, men er nå klar som Start-spiller i fire år fremover. Overgangen ble bekreftet av begge klubbene like etter klokken 22:00 i går kveld, snaue to timer før overgangsvinduet smalt igjen.

– Jeg har kjent Kasper siden jeg trente guttelaget. Han er en strålende fyr og en spiller vi ønsket å ha med oss videre. Men med utgående kontrakt og utfordringer med å forlenge denne, ble salg til slutt løsningen, sier Branns sportssjef Rune Soltvedt til TV 2.

Skaanes har slitt med å få spilletid i Brann på grunn av konkurranse rundt plassen og har bare fått to innhopp for de røde denne sesongen i Eliteserien. I tillegg har han én landskamp for Norges U21-landslag.