KRS247.no

Henter værvarsel...

– Har vært mye fokus på detaljer

Det har vært en annerledes treningsuke på mange områder for hele Start-laget med en ny trener og ringreven Espen Børufsen har merket et endret fokus fra det nye trenerapparatet.

– Vi har denne uka fokusert veldig mye på detaljer. De har gått veldig på detaljnivå i forhold til struktur, og det ingen tvil om at vi har slitt med det defensive i de siste kampene. Det følte jeg var naturlig også, sier Børufsen til KRS247.

Han er enig med Hammer at intensitetsnivået har økt den siste uken.

– Vi har fått trent godt. Det har vært mye drilling og litt nytt selvfølgelig. Men jeg synes vi har fått til en god treningsuke, så får vi bare dra det med inn i kamp, sier Espen Børufsen som tror høstformen hans snart vil slå til.

– Jeg venter på den, men føler formen er god. Så det handler bare om å få det ut i kamp. Jeg har vist at jeg kan score og levere assist tidligere, så da er det bare å ta det frem igjen, sier Børufsen.

Han tror Start har gode sjanser mot tabellnabo Sarpsborg 08, spesielt hvis de kun fokuserer på de sju siste kampene.

– Jeg håper de undervurderer oss litt, de har helt sikkert sett på de siste kampene. Jeg føler at vi har gode sjanser, så vi må bare få kommet oss ut og ha troa på det, sier Espen Børufsen.