KRS247.no

Henter værvarsel...

– Har vært frustrerende

Alex DeJohn spiller fra start mot Mjøndalen etter sju kampen utenfor startelleveren. Han innrømmer at den siste tiden har vært frustrerende.

Amerikaneren som kom før sesongen, har ikke startet en kamp i eliteserien siden 0-4-tapet mot Odd 16. august. Han legger ikke skjul på at det har vært en tøff periode for han personlig.

– Dette er den første perioden i karrieren min som jeg ikke har fått spille. Det har vært veldig frustrerende for meg å sitte på benken i de viktige kampene vi har spilt i det siste, sier DeJohn til krs247.no, og fortsetter:

– Gjennom perioden har jeg bare fokusert på meg selv for å gjøre det best mulig på trening. Jeg har prøvd å bli bedre for hver dag.

Med Rolf Daniel Vikstøls karantene, får han altså tillit igjen i dag. Den muligheten har han tenkt å gripe med begge hender.

– Dette ser jeg veldig fram imot. Jeg tror Mjøndalen er en motstander som passer meg godt. Jeg er sterk, aggressiv, rask og duellsterk og jeg forventer at dette blir en tøff kamp med mye kriging. Nå får jeg muligheten i denne kampen, og da skal jeg vise meg tilliten verdig, sier han.

Mye står på spill mot Mjøndalen og da gjelder det å være på tå og hev fra start av. Forsvarsspilleren er ikke i tvil om at vi kommer til å se et heltent Start-lag.

– Dette er en stor kamp. Selv om alle kamper naturligvis er viktige, så er dette kanskje den aller viktigste i år. Laget må vise vilje til å vinne, og vilje har vi virkelig. Nå er det vinn eller forsvinn, men vi har en god følelse og er klare for kampen, sier Alex DeJohn.

Kampen kan du følge i sin helhet på Radio Sør.