Annonse

Har sluttet i Start


Arkivfoto: Vegard Feltstykket

Bård Borgersen hadde sin siste arbeidsdag på fredag som utviklingsleder i IK Start. Han føler han fikk oppnådd det han ønsket.

– Etter å ha kommet i mål med akademiklassefiseringen i november, der Start oppnådde fire stjerner og var et av de beste utviklingsmiljøene i Norge, var det et naturlig tidspunkt for meg til å se på veien videre, sier Bård Borgersen til klubbens nettside.

– Etter å ha vært i dialog med Bård i lengre tid har det ligget i kortene at samarbeidet gikk mot slutten. Start er takknemlige for den innsatsen Bård har gjort for klubben, både som spiller og senere som trener og leder av Utviklingsavdelingen. Vi ønsker Bård lykke til videre, sier administrerende direktør Even Øgrey Brandsdal.

Bård Borgersen har vært en del av Start siden 2005, først som spiller, så fra 2011 i ulike trenerroller. Deriblant fungerte han som hovedtrener etter Mons Ivar Mjelde ut 2015-sesongen som endte med kvalifisering mot Jerv.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer