Annonse

– Har mer å gå på spillemessig


Simon Larsen. Foto: Lars Gunnar Bergstad

Simon Larsen er selvfølgelig fornøyd med tre poeng etter dagens kamp mot Start, men synes de har mer å gå på spillemessig.

Vålerenga tok tidlig ledelsen, men like før pause oppstod det en situasjon mellom Larsen og keeper Langer som nordmannen beskriver som pussig.

– Det er ekstremt bittert å slippe inn et slikt mål. Enten tar keeperen den, eller så sparker du den vekk. Dårlig av oss å slippe de inn igjen i kampen, sier Larsen til KRS247.

Han sier også at baklengsmålet førte til at spillerne gikk til pause med en dårlig følelse til tross for at de styrte kampen de første 25 minuttene.

Hør hele vår prat med Larsen her:
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer