Annonse

Har ikke sett mange styrker med Start


Arkivfoto: Roy Emanuelsen, ikstart.no

Fotballkommentator Amund I. Lutnæs har sett begge Starts kamper på La Manga. Han sliter med å se Starts store styrker akkurat nå, selv om laget tok to seire mot Sarpsborg08 og Sandnes Ulf.

Amund Isaksen Lutnæs. | Foto: Privat

Amund Isaksen Lutnæs. | Foto: Privat

– Det offensive spillet har ikke vært imponerende. Jeg sitter igjen med en følelse av at Starts seire ikke var så veldig fortjente, sier Lutnæs til KRS247.

TV2-kommentatoren føler han ikke har så mange sterke sider ved Startlaget. De var gode i forsvar mot Sarpsborg, og hadde en god andre omgang mot Sandnes Ulf fra Obos-ligaen. Lutnæs tror likevel man skal være forsiktig med å trekke for mange konklusjoner akkurat nå.

– Det er så veldig mange lag som er veldig vanskelig å plassere. Bodø/Glimt, Haugesund Sogndal, Brann. Mange lag er store spørsmålstegn. Start er i ei stor bøtte av ganske mange lag som kommer til å kjempe på nedre halvdel av tabellen, sier kommentatoren.

Han synes det er et par enkeltspillere som ser spennende ut for Start.

– Jeg synes Eirik Wichne på høyrebacken har tatt grep og spilt to gode kamper her nede. Han kommer til å gi Skogmo kamp om den plassen og han kommer til å få mange tippeligaminutter i 2016. Det ser også ut som om Espen Hoff har kommet godt i gang. Han er inne i sitt siste kontraktsår og det hadde passet perfekt med en meget god sesong for Hoff. Han trives nok bedre i den offensive midtbanerollen enn han gjør ute på kanten.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer