KRS247.no

Henter værvarsel...

Har ikke sett mange styrker med Start

Fotballkommentator Amund I. Lutnæs har sett begge Starts kamper på La Manga. Han sliter med å se Starts store styrker akkurat nå, selv om laget tok to seire mot Sarpsborg08 og Sandnes Ulf.

Amund Isaksen Lutnæs. | Foto: Privat

Amund Isaksen Lutnæs. | Foto: Privat

– Det offensive spillet har ikke vært imponerende. Jeg sitter igjen med en følelse av at Starts seire ikke var så veldig fortjente, sier Lutnæs til KRS247.

TV2-kommentatoren føler han ikke har så mange sterke sider ved Startlaget. De var gode i forsvar mot Sarpsborg, og hadde en god andre omgang mot Sandnes Ulf fra Obos-ligaen. Lutnæs tror likevel man skal være forsiktig med å trekke for mange konklusjoner akkurat nå.

– Det er så veldig mange lag som er veldig vanskelig å plassere. Bodø/Glimt, Haugesund Sogndal, Brann. Mange lag er store spørsmålstegn. Start er i ei stor bøtte av ganske mange lag som kommer til å kjempe på nedre halvdel av tabellen, sier kommentatoren.

Han synes det er et par enkeltspillere som ser spennende ut for Start.

– Jeg synes Eirik Wichne på høyrebacken har tatt grep og spilt to gode kamper her nede. Han kommer til å gi Skogmo kamp om den plassen og han kommer til å få mange tippeligaminutter i 2016. Det ser også ut som om Espen Hoff har kommet godt i gang. Han er inne i sitt siste kontraktsår og det hadde passet perfekt med en meget god sesong for Hoff. Han trives nok bedre i den offensive midtbanerollen enn han gjør ute på kanten.

[soundcloud url=»https://api.soundcloud.com/tracks/248495599″ params=»color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false» width=»100%» height=»166″ iframe=»true» /]