KRS247.no

Henter værvarsel...

– Har ikke helt gått opp for meg enda

Christian Follerås har også tidligere spilt for Start. Han fikk delta på Vindbjarts målfest ved å stange inn 2-0 på et frispark bare sju minutter uti andre omgang.

– Vi vinner utrolig fortjent, vi ødelegger rett og slett Start. Det viser at toppnivået vårt er veldig bra, sier Follerås til KRS247.

Han kan fortelle at målet hans på frispark er noe de har trent på.

– Jeg kjenner Daniel (Aase) veldig godt og jeg vet at hvis legget kommer der det kommer, så skal jeg løpe og jeg klarte å komme meg fri. Så da jeg scoret var det utrolig mye som skulle ut på en gang, sier Follerås som begynte virkelig å få troen på et mirakel i Vennesla på 0-0 til pause.

– Vi hørte at Start begynte å surmule litt fordi de ikke klarte å finne utav måten vi spilte på, det ga oss en ekstra motivasjon i pausen til å komme ut igjen helt i 100 og da har Start ingenting å stille opp med, rett og slett, forklarer Follerås som fortsatt trenger tid på å fordøye Vindbjarts storseier mot eliteserielaget.

[soundcloud url=»https://api.soundcloud.com/tracks/204244647″ params=»color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false» width=»100%» height=»166″ iframe=»true» /]