Annonse

Har gode minner fra Åråsen


Arkivfoto: Alf Otto Fagermo

Det er 25 år siden Start sist tok med seg mer enn ett poeng etter en bortekamp mot Lillestrøm. Men laget har fått en trener som ikke har reist tomhendt hjem hver gang han har gjestet hjemmearenaen til kanarifuglene fra Romerike.

– Jeg har vunnet en semifinale der med Molde, vunnet en ligakamp der med Molde. Spilte en god kamp der med Haugesund, men da ble vi slått. Det er en fin bane der. Vil helt ærlig si at det er en av de beste banene i landet, så jeg tror det vil passe oss, sier Start-trener Mark Dempsey til KRS247.

– Hvorfor tror du mange lag sliter med å vinne borte mot Lillestrøm?
– Det er nok bare en av de stedene, men det gir jo meg en mulighet til å kunne skape historie for Start. Men vi reiser dit for å sikre ett poeng. Vi starter kampen med ett poeng og det er et håp at vi fortsatt har ett poeng når kampen er ferdig, sier treneren.

Kampen mot Lillestrøm sparkes i gang kl. 19:00 og du kan høre sendingen før kamp direkte på Metro Sør fra 18:00.

Hør mer fra Mark Dempsey og flere intervjuer her.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer