KRS247.no

Henter værvarsel...

Har gått til Arendal

Spillerutvikler og trener Øyvind Dalseth har begynt i ny jobb. Allerede i dag startet han i sin nye jobb som assistenttrener i Arendal. Dermed forenes han med Mattias Andersson som tidligere var en del av trenerteamet i Start.

– Jeg har hatt et luksusproblem når jeg har valgt, og vil takke for årene i en fantastisk klubb med fantastiske mennesker. Jeg har fått utfolde meg, utfordret meg og testet grenser og kommer alltid til å tenke positivt om tiden i klubben selv om det selvsagt også har vært utfordrende år. En spesiell takk til dagens a-team som jeg ønsker all lykke til, og for et godt samarbeid med Alexander Øren rundt Start 2. Jeg kommer til å savne spillerne, trenere og alle menneskene som brenner for jobben sin, sier Dalseth til IK Starts nettside.

– Øyvind [Dalseth] har vært en meget god ambassadør for klubben. Han har utviklet seg stort i Start, og det er også grunnen til at han er aktuell for andre klubber. Parallelt med at vi driver med spillerutvikling er vi også opptatt av å drive med trenerutvikling. Øyvind er nok et eksempel på at man utvikler seg i Start og blir moden for nye oppgaver. Vi ønsker han lykke til videre og vi er overbevist om at han kommer til å lykkes i Arendal, sier administrerende direktør i Start, Even Øgrey Brandsdal.

Dahlseth har vært en del av Starts trenerteam i nesten 4 år.