Annonse

Har gått til Arendal


Foto: ikstart.no

Spillerutvikler og trener Øyvind Dalseth har begynt i ny jobb. Allerede i dag startet han i sin nye jobb som assistenttrener i Arendal. Dermed forenes han med Mattias Andersson som tidligere var en del av trenerteamet i Start.

– Jeg har hatt et luksusproblem når jeg har valgt, og vil takke for årene i en fantastisk klubb med fantastiske mennesker. Jeg har fått utfolde meg, utfordret meg og testet grenser og kommer alltid til å tenke positivt om tiden i klubben selv om det selvsagt også har vært utfordrende år. En spesiell takk til dagens a-team som jeg ønsker all lykke til, og for et godt samarbeid med Alexander Øren rundt Start 2. Jeg kommer til å savne spillerne, trenere og alle menneskene som brenner for jobben sin, sier Dalseth til IK Starts nettside.

– Øyvind [Dalseth] har vært en meget god ambassadør for klubben. Han har utviklet seg stort i Start, og det er også grunnen til at han er aktuell for andre klubber. Parallelt med at vi driver med spillerutvikling er vi også opptatt av å drive med trenerutvikling. Øyvind er nok et eksempel på at man utvikler seg i Start og blir moden for nye oppgaver. Vi ønsker han lykke til videre og vi er overbevist om at han kommer til å lykkes i Arendal, sier administrerende direktør i Start, Even Øgrey Brandsdal.

Dahlseth har vært en del av Starts trenerteam i nesten 4 år.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer