KRS247.no

Henter værvarsel...

– Har fått mer trygghet

Mons Ivar Mjelde synes det er viktig å kunne vise at de kan vinne på hjemmebane og bryr seg egentlig lite om annet enn at det ble tre viktige poeng i dag.

– Det er helt avgjørende for oss å få en luke til lagene bak, forklarer Mons Ivar Mjelde til KRS247. Tabellen før søndagens kamper i den 14. runden viser at Start har 16 poeng på en 10. plass, det er sju poeng mer enn Tromsø på kvalifiseringsplass.

– Jeg synes vi har fått mer trygghet i spillet vårt. Vi har oftere i de to siste kampene klart å løfte laget mer og vært flinkere med å holde på ballen og skape overtall, sier Mjelde som også ser en klar formstigning hos flere av spillerne.

Men han måtte gjøre et viktig bytte i pausen for å få mer fart på midten.

– Det var nok med Solo [Owello] og Andreas [Hollingen] mot Odd, men i dag trengte vi mer fart og derfor kom Alex inn i 2. omgang, sier Mjelde og forklarer det med at det var et grep de tok ut i fra det de så før pause. Han er også klar på at dagens kamp viser at det har vært en fremdrift i laget.

[soundcloud url=»https://api.soundcloud.com/tracks/212237359″ params=»color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false» width=»100%» height=»166″ iframe=»true» /]