Annonse

– Har fått mer trygghet


Arkivfoto: Lars Gunnar Bergstad

Mons Ivar Mjelde synes det er viktig å kunne vise at de kan vinne på hjemmebane og bryr seg egentlig lite om annet enn at det ble tre viktige poeng i dag.

– Det er helt avgjørende for oss å få en luke til lagene bak, forklarer Mons Ivar Mjelde til KRS247. Tabellen før søndagens kamper i den 14. runden viser at Start har 16 poeng på en 10. plass, det er sju poeng mer enn Tromsø på kvalifiseringsplass.

– Jeg synes vi har fått mer trygghet i spillet vårt. Vi har oftere i de to siste kampene klart å løfte laget mer og vært flinkere med å holde på ballen og skape overtall, sier Mjelde som også ser en klar formstigning hos flere av spillerne.

Men han måtte gjøre et viktig bytte i pausen for å få mer fart på midten.

– Det var nok med Solo [Owello] og Andreas [Hollingen] mot Odd, men i dag trengte vi mer fart og derfor kom Alex inn i 2. omgang, sier Mjelde og forklarer det med at det var et grep de tok ut i fra det de så før pause. Han er også klar på at dagens kamp viser at det har vært en fremdrift i laget.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer