Annonse

– Har blitt enige om å gjøre det trekket


Foto: Glenn Faannessen

Daniel Aase og Espen Børufsen kombinerte fint på kanten mot Jerv i lokaloppgjøret og 3-0-målet er noe de to har planlagt lenge.

– Daniel har det blikket der og klarer å se de løpene. Det er ikke tilfeldig at vi scorer på den måten, sier Børufsen til KRS247.

– Hvis vi får ballen i kontra så skal Espen ta det løpet der, sier Aase som ikke ønsker å bli kalt luftens baron enda.

– Nei, det er altfor tidlig å melde det. Men det begynner å bli en vane og det var utrolig gøy å se den gå inn, sier den tidligere Vindbjart-spilleren som satte inn 2-0 med hodet på hjørnespark. Selvfølgelig.

Hvorfor blir det 3-2?

– Ting kan alltids snu. Det er et frispark vi gir bort, så blir det 3-1. Jerv er egentlig ferdige på 3-0 og vi spiller ball i hatten på de, men så får de ny energi på 3-1, forklarer Daniel Aase.

Begge spillerne er klare på at 2-0 etter 17 minutter ikke ga et riktig bilde av styrkeforholdene mellom lagene.

– Men når vi går opp til 3-0, så viser det et riktig styrkeforhold mellom oss, sier Aase.

– Jeg er synes Jerv har vært litt uheldige, men vi er flinke til å utnytte svakheter og det er gøy at vi ser det igjen nå, sier Børufsen.

Hør hele intervjuet med begge her.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer