KRS247.no

Henter værvarsel...

– Har blitt enige om å gjøre det trekket

Daniel Aase og Espen Børufsen kombinerte fint på kanten mot Jerv i lokaloppgjøret og 3-0-målet er noe de to har planlagt lenge.

– Daniel har det blikket der og klarer å se de løpene. Det er ikke tilfeldig at vi scorer på den måten, sier Børufsen til KRS247.

– Hvis vi får ballen i kontra så skal Espen ta det løpet der, sier Aase som ikke ønsker å bli kalt luftens baron enda.

– Nei, det er altfor tidlig å melde det. Men det begynner å bli en vane og det var utrolig gøy å se den gå inn, sier den tidligere Vindbjart-spilleren som satte inn 2-0 med hodet på hjørnespark. Selvfølgelig.

Hvorfor blir det 3-2?

– Ting kan alltids snu. Det er et frispark vi gir bort, så blir det 3-1. Jerv er egentlig ferdige på 3-0 og vi spiller ball i hatten på de, men så får de ny energi på 3-1, forklarer Daniel Aase.

Begge spillerne er klare på at 2-0 etter 17 minutter ikke ga et riktig bilde av styrkeforholdene mellom lagene.

– Men når vi går opp til 3-0, så viser det et riktig styrkeforhold mellom oss, sier Aase.

– Jeg er synes Jerv har vært litt uheldige, men vi er flinke til å utnytte svakheter og det er gøy at vi ser det igjen nå, sier Børufsen.

Hør hele intervjuet med begge her.

[soundcloud url=»https://api.soundcloud.com/tracks/324764178″ params=»color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false» width=»100%» height=»166″ iframe=»true» /]