Annonse

– Har bevist at forskjellene ikke er store


Simon Larsen (f.v.), Eirik Schulze og Alexander Lind. FOTO: Fædrelandsvennen

Sportsleder i Fædrelandsvennen, Pål W. Jørgensen, tror førsteomgangen mellom Start og Sørlandslaget blir jevn. Han mener de siste års Sørlandslag har vist at forskjellen rent teknisk ikke er stor opp til Tippeligaen.

– Derfor tror jeg på en jevn førsteomgang, før Start tar mer over i 2. omgang. Det pleier ofte å være sånn. Når det kommer til teknikk og hurtighet er forskjellen liten, men Startspillerne er som regel bedre trent og vil ta over etter hvert.

Jørgensen er også spent å se hvilke disposisjoner Erik Mykland og Leif Otto Paulsen gjør fra benken i ettermiddag og kveld.

Hør hele intervjuet her.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarerLegg igjen en kommentar