Annonse

– Har aldri scoret med hodet før


Foto: Lars Gunnar Bergstad

Kristoffer Ajer sa før kampen at han hadde som mål å score tre mål til denne sesongen. I dag scoret han to…med hodet.

– Det var veldig morsomt, jeg har aldri scoret med hodet før, smiler Kristoffer Ajer til KRS247, og kan fortsatt ikke fatte at han er oppe i sju mål.

Det er like mange mål som Matthias Vilhjalmsson, som bidro til ungguttens andre mål i kampen.

– Måten han ofrer seg på før mitt andre mål er bare beundringsverdig. Matthias jobber fantastisk bra, sier Ajer som synes det er utrolig morsomt å score mål og han trives i posisjonen han er satt i som sentral midtbanespiller hvor han også kan komme på offensive løp.

Starts yngstemann synes også laget fremstår som godt trente og tror de lett kunne ha spilt en kamp til med den kapasiteten de har i laget.

– Vi har trent mye og vi tåler å løpe 90 minutter. Det er utrolig lett når vi har det så godt i laget og vi har jobbet veldig mye med å spille mer direkte på ball, forklarer Kristoffer Ajer.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer