Annonse

– Har aldri opplevd maken


Mons Ivar Mjelde - Foto Lars Gunnar Bergstad

Kommende tirsdag møter Start Lillestrøm på Åråsen i sesongens første seriekamp. Og det er et Startlag med store skadeproblemer som reiser avgårde.

– Vi var tenkt å reise 16 mann avgårde til Åråsen, og nå har vi ikke noe valg. Det er bare 16 spillere som er friske, sier Mons Ivar Mjelde til KRS247. Han har aldri opplevd maken til skadesituasjon.

Jon Olav Hodnemyr, Jesper Mathisen, Rolf Daniel Vikstøl og Guðmundur «Gummi» Kristjánsson er alle uaktuelle til første seriekamp.

I den siste treningskampen mot Viking måtte han ringe «naboen» for å få hjelp. Vindbjart sendte avgårde 3 spiller, slik at kampen kunne gjennomføres. Siden da har blant annet Kristoffer Ajer og Andreas Hollinger kommet tilbake fra skade.

Er det  treningsbelastningen som gjør at man har kommet i denne situasjonen?

– Nei jeg tror ikke det. Jeg har snakket med Jørgen (Rostrup red anm), og han mener det er mye tilfeldigheter som er årsaken til dette, sier Mjelde.

Klubben har satt i gang flere tiltak for å unngå å komme i samme situasjon senere.

Lillestrøm – Start hører du på Radio Sør, tirsdag fra klokken 17.00. Kampstart er klokken 19.00
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer