KRS247.no

Henter værvarsel...

– Har aldri opplevd maken

Kommende tirsdag møter Start Lillestrøm på Åråsen i sesongens første seriekamp. Og det er et Startlag med store skadeproblemer som reiser avgårde.

– Vi var tenkt å reise 16 mann avgårde til Åråsen, og nå har vi ikke noe valg. Det er bare 16 spillere som er friske, sier Mons Ivar Mjelde til KRS247. Han har aldri opplevd maken til skadesituasjon.

Jon Olav Hodnemyr, Jesper Mathisen, Rolf Daniel Vikstøl og Guðmundur «Gummi» Kristjánsson er alle uaktuelle til første seriekamp.

I den siste treningskampen mot Viking måtte han ringe «naboen» for å få hjelp. Vindbjart sendte avgårde 3 spiller, slik at kampen kunne gjennomføres. Siden da har blant annet Kristoffer Ajer og Andreas Hollinger kommet tilbake fra skade.

Er det  treningsbelastningen som gjør at man har kommet i denne situasjonen?

– Nei jeg tror ikke det. Jeg har snakket med Jørgen (Rostrup red anm), og han mener det er mye tilfeldigheter som er årsaken til dette, sier Mjelde.

Klubben har satt i gang flere tiltak for å unngå å komme i samme situasjon senere.

Lillestrøm – Start hører du på Radio Sør, tirsdag fra klokken 17.00. Kampstart er klokken 19.00

[soundcloud url=»https://api.soundcloud.com/tracks/199388738″ params=»color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false» width=»100%» height=»166″ iframe=»true» /]