KRS247.no

Henter værvarsel...

Håper taket løfter seg i Idda

Kristiansand IF har ikke akkurat fått en glimrende start på årets sesong i 1. divisjon i håndball. Og det hjelper ikke akkurat på forberedelsene at de er nødt for å flytte rundt til ulike arenaer fordi Gimlehallen er booket bort til andre arrangementer.

– En av de grunnen til at jeg flyttet hjem var jo at jeg savnet Gimlehallen, en spiller alltid godt der. Vi må bare ta det sånn som det er, Idda er ikke noe dårlig sted, der tror jeg vi kan spille god håndball. Vi har hatt noen gode treningsøkter der og det er en fin parkett og vi kan lage stemning der, forteller hjemvendt bakspiller Øyvind Frigstad til KRS247.

Hans lag møter Follo, som i likhet med KIF står med bare to poeng på de fem første kampene i serien.

– Vi har sett at Follo har egentlig hatt en samme type start som oss, de har spilt mye jevne kamper og det har heller ikke gått deres vei. 1. divisjon i år er litt sånn «alle-kan-slå-alle»-serie og du ser topplagene taper mot antatt bunnlag, vi har tapt mot antatt svakere lag i år, og vi kommer også til å slå antatt sterkere lag. Kampen mot Follo blir nok en slitekamp, og jeg er helt sikker på at hvis vi har samme innsats og glød som vi har hatt de to siste kampene, så kommer vi til å vinne, sier Frigstad.

Kampen mot Follo spilles i Idda Arena søndag kl. 16:00.

PS! Vipers møter forøvrig BBM Bietigheim søndag kl. 17:00 i Aquarama.