Annonse

Håper på tettere link til Manchester City


Starts administrerende direktør, Even Øgrey Brandsdal. | Foto: Pål Lomeland

Etter å ha sikret seg Chidiebere Nwakali på lån, håper administrerende direktør i Start, Even Øgrey Brandsdal, at lignende avtaler kan inngås oftere i fremtiden. 

– Jeg tror uansett hvilken bransje man jobber i så er det å bygge opp nettverket og få relasjoner i fotballverden er viktig, sier Brandsdal til KRS247.

Starts nye nummer 7, Chidiere Nwakali. | Foto: Erik André Ingebrigtsen, ikstart.no

Starts nye nummer 7, Chidiere Nwakali. | Foto: Erik André Ingebrigtsen, ikstart.no

Det er ikke snakk om et formalisert samarbeid med storklubben, men Brandsdal ønsker at en avtale som ligner den med Nwakali kan være en telefon unna.

– Det er ikke unaturlig å tenke at City kan ha en ny spiller på et eller annet tidspunkt som har behov for matching på et høyere nivå enn det de kan tilby. Da er kanskje døra vår åpen, sier direktøren.

Han mener avtalen kan være starten på et nærmere samarbeid med laget som ligger på fjerdeplass i Premier League.

– Dette er et stykke arbeid som Steinar Pedersen har gjort og fått bygd et forhold til Manchester City. Kanskje dette kan være starten på et nærere ledd til Manchester City, sier Brandsdal.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer