Annonse

Håper på dødballmål i dag


Foto: Glenn Faannessen

Starts amerikanske back Alex De John satte inn sitt første mål for sesongen mot Sogndal sist helg. Han tror mye jobbing må til for å sikre seieren mot Stabæk.

– Du må komme ut der og jobbe hardt og være konsentrerte i 90 minutter. Stabæk er et godt lag som klarer å holde på ballen lenge, så det må vi utnytte og prøve å finne deres svakheter slik at vi vinner, forklarer De John til KRS247.

Han har fått mye spilletid i det siste og føler selv han får vist frem både sine offensive og defensive kvaliteter.

– Det føles veldig bra, jeg synes selv at jeg er veldig sterk i lufta og har prøvd meg på flere dødballmål. Det gikk nesten mot Rosenborg, så jeg følte at jeg nærmet meg og jeg håper på flere slike muligheter nå mot Stabæk. Og defensivt så elsker jeg å spille mann-mot-mann og jeg er sterk nok til å kunne ta ut de fleste vinger i ligaen, forklarer amerikaneren som denne uken vil få en annen kollega i midtforsvaret siden kaptein Rolf Daniel Vikstøl er ute med en skade.

– Jeg tror det kan gå fint. «Gummi» har spilt der bak før og har vist seg god med ballen, tøff i duellene og er rask, sier Alex De John.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer