KRS247.no

Henter værvarsel...

– Håper gutta har drita lyst til å være gode

Jerv-trener Steinar Pedersen ser frem i mot kveldens kamp mot publikumslaget Fredrikstad. Kampen sendes direkte på TV2 Zebra, og Pedersen håper på en positiv opplevelse for Jerv.

– Jeg håper gutta har drita lyst til å være gode! Vi har muligheten til å vise oss frem på TV til de som ønsker å se på, og det gleder vi oss til, forteller Pedersen.

Han tror kampen blir vanskelig, mot et FFK-lag som har underprestert så langt.

– Det er en tøff bortekamp mot et lag som har resultatmessig underprestert i forhold til det de selv står for. Fredrikstad er alltid vanskelig å møte på hjemmebane.

– Du møter jo en grand old man i Arne Erlandsen. Hva tenker du om det?

– Jeg kjenner ham godt. Da jeg bodde på Lillestrøm hadde vi begge barn som gikk i samme fotballgrupper og skoleklasser, og han var jo trener da jeg var i LSK i min første periode. Det blir en fint gjensyn, sier Pedersen.

Arne Erlandsen kommer til å organisere laget godt, og laget kommer til å være preget av optimisme etter de siste resultatene, tror Pedersen. Kampen spilles klokken 1900, og kan sees på TV2 Zebra.

Hør hele intervjuet her.

[soundcloud url=»https://api.soundcloud.com/tracks/212489592″ params=»color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false» width=»100%» height=»166″ iframe=»true» /]