Annonse

– Håper gutta har drita lyst til å være gode


FOTO: FK Jerv

Jerv-trener Steinar Pedersen ser frem i mot kveldens kamp mot publikumslaget Fredrikstad. Kampen sendes direkte på TV2 Zebra, og Pedersen håper på en positiv opplevelse for Jerv.

– Jeg håper gutta har drita lyst til å være gode! Vi har muligheten til å vise oss frem på TV til de som ønsker å se på, og det gleder vi oss til, forteller Pedersen.

Han tror kampen blir vanskelig, mot et FFK-lag som har underprestert så langt.

– Det er en tøff bortekamp mot et lag som har resultatmessig underprestert i forhold til det de selv står for. Fredrikstad er alltid vanskelig å møte på hjemmebane.

– Du møter jo en grand old man i Arne Erlandsen. Hva tenker du om det?

– Jeg kjenner ham godt. Da jeg bodde på Lillestrøm hadde vi begge barn som gikk i samme fotballgrupper og skoleklasser, og han var jo trener da jeg var i LSK i min første periode. Det blir en fint gjensyn, sier Pedersen.

Arne Erlandsen kommer til å organisere laget godt, og laget kommer til å være preget av optimisme etter de siste resultatene, tror Pedersen. Kampen spilles klokken 1900, og kan sees på TV2 Zebra.

Hør hele intervjuet her.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer