Annonse

– Håper Gud vil gi meg mål


Foto: Glenn Faannessen

Starts bestemann i hjemmekampen mot Lillestrøm, Uduak Idemokon, håper høyere makter vil krone hans innsats med scoring så fort det lar seg gjøre.

– Jeg skal jobbe hardt for å få mitt første mål og jeg tror det vil komme. Håper Gud vil krone min innsatsvilje med et mål med tiden, sier Idemokon til KRS247.

Han synes det var utrolig flott å spille en kamp han beskriver som god. Nigerianeren beskrev seg selv som en gave til Start da han kom i vinter, og fikk vist frem flere frekke ferdigheter mot Lillestrøm.

– Jeg prøvde å vise frem det jeg er god på med å være kreativ og finne løsninger som gjorde at jeg kom meg løs, og jeg var veldig nær med å score et mål, sier Uduak Idemokon.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer