KRS247.no

Henter værvarsel...

Håper at Start sprudler mer enn i vinter

Fædrelandsvennens sportsleder, Pål W. Jørgensen, håper Start evner å få opp entusiasmen og trøkket. De må kunne matche Lillestrøm i duellspillet og ha energi i spillet. Hvis det ikke skjer kommer Start til å tape, tror Jørgensen.

– Jeg håper vi får et lag som er mye mer sprudlende enn de har vært i vinter. Lillestrøm er et veldig godt fotballag som har litt bedre balanse enn Start, men hvis Start får opp entusiasmen og får litt flyt i spillet sitt kan det være et overraskelsesmoment for Lillestrøm, sier Jørgensen til KRS247.

Start har fire seire, én uavgjort og to tap på sine sju treningskamper denne vinteren. Motstanderne har heller ikke vært de tøffeste, og Start har som lag ikke imponert nevneverdig i noen av kampene. Særlig den offensive flyten har lugget litt for Steinar Pedersens menn. Likevel har Start flere kantspillere å velge blant, og en unggutt har tatt store steg og kjemper nå om plassen ute på høyresiden. Jørgensen er spent på sesongen til unge Eirik Wichne.

– Det er sånne ting som er gøy. Flesteparten av de som kommer på kampen har knapt sett Eirik Wichne, det er vel noen få som har sett ham på Start 2 der han var en perifer figur i fjor. Nå kommer han antageligvis til å starte på høyrekanten mot Lillestrøm. Han er en liten kvikk kar som fort kan være en publikumsvinner, sier Jørgensen.

Hør hele intervjuet her.

[soundcloud url=»https://api.soundcloud.com/tracks/251343647″ params=»color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false» width=»100%» height=»166″ iframe=»true» /]