Annonse

Håper å trene normalt snart


Arkivfoto: Glenn Faannessen

Skadeforfulgte Andreas Hollingen har fullført nok en uke med alternativ trening mens resten av laget har forberedt seg til den første av tre kamper denne sesongen som skal spilles på naturgress. Han innrømmer at det skal bli godt å trene med lagkameratene igjen om kort tid.

– Først og fremst så hjelper det jo på å komme på feltet og kjenne litt på ballen og sånt så du føler du er litt nærmere laget på trening da. Men samtidig så er det litt ekstra kjedelig å se på at de andre spiller mens du holder på litt for deg selv, sier Hollingen til KRS247.

– Hvordan er formen din nå?
– Fysisk er den helt OK, men jeg trenger å få trent med laget en uke eller to før jeg kan være kampaktuell iallfall og det begynner å nærme seg, kanskje over helgen, sier Andreas Hollingen som har vært ute med sin nåværende skade i seks uker.

Hør hele intervjuet her.

Bortekampen mot Florø spilles forøvrig lørdag kl. 18:00.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer