Annonse

Håper å starte mot Lillestrøm


Arkivfoto: Tor Erik Schrøder - www.kengurufoto.no

Mathias Rasmussen gleder seg til seriestart på søndag mot Lillestrøm og har veldig lyst til å bidra fra første minutt.

– Jeg håper jo det. Det er selvfølgelig opp til om jeg er klar på trening og om jeg klarer å vise at jeg vil gjøre en god innsats i kampen, sier han til IK Starts nettside.

Han tror laget vil klare å omstille seg før alvoret begynner etter en vintersesong med mildt sagt varierende resultater i treningskampene. Og Rasmussen er klar på hva som må bli bedre i forhold til den siste treningskampen, da Start tapte 2-0 mot Sandefjord.

– Vi må ha litt mer positivitet og må snakke med hverandre. Vi må skape de relasjonene som må til. Også må vi være mer målrettet og enda mer gjennombruddshissige, sier Mathias Rasmussen.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer