Annonse

Hansen har liten tro på seier


LAVE SKULDRE: Vegard Hansen har et avslappet forhold inn mot kveldens kamp, men er naturligvis klar på viktigheten av å få med seg poeng. ARKIVFOTO

Mjøndalens trener Vegard Hansen tror det blir en vanskelig kamp mot Start.

Til tross for at begge lag har hatt en veldig god sesongåpning med en seier og en uavgjort, er Vegard Hansen veldig pessimistisk med tanke på dagens kamp mot Start. Han ser på laget som veldig tøft og ber alle om å ikke tro det at bare fordi Mjøndalen vant forrige hjemmekamp, så blir det en ny lett seier i dag.

Mons Ivar Mjelde er ikke helt enig med Vegard Hansens fremstilling av Mjøndalen. Han mener det er taktikk fra deres side å gå ut med en holdning som skulle tilsi at de allerede har rykket ned. Mjelde er også veldig fornøyd med sesongstarten og har samtidig en så å si skadefri tropp foran dagens kamp.

Rolf Daniel Vikstøl er endelig tilbake i startoppstillingen og gleder seg til å vise seg frem mot Mjøndalen.

Matthias Vilhjalmsson står foreløpig uten scoringer denne sesongen, til tross for at han er en spiss. Men han har tro på at han snart skal komme på scoringslista.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer