Annonse

– Han scorer på dem hver dag


Foto: Glenn Faannessen

Bård Borgersen var nok en av de få som ikke ble overrasket over Håkon Opdals frispark etter 65 minutter som var en av hovedgrunnen til at det ble et bonuspoeng mot Vålerenga.

– De frisparkene der øver vi på hver dag og da scorer han på dem, sier Start-treneren til KRS247 med et lurt smil.

Han gir også ros til forsvarsfireren og kaller jobben alle de fem bak hos Start gjorde for formidabel.

– De er mye av årsaken til at vi har et fundament i vårt kollektive, defensive spill. Vi har hevet oss veldig og det er tendenser til noe. Det var utrolig viktig for oss å få poeng i dag og sånn som kampen sluttet med alle innlegg og frispark, så var det deilig å kunne så imot, sier Borgersen som ser veldig positivt på at de har bare sluppet inn ett mål på de to siste kampene.

– Det å ikke slippe inn mål er en del av nøkkelen. Vi har fått snudd bakover og er inne i en positiv spiral. Vi har fått snudd skuta og er på vei tilbake, spørsmålet er bare hvor langt vi kommer med den tiden vi har igjen, sier Bård Borgersen som virkelig gleder seg til Rosenborg neste søndag.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer